Післяматчеве інтерв’ю головного тренера «Маріуполя» Олександра Бабича:

– Важкий був матч. Ми планували зіграти дуже агресивно. У першій половині матчу це в нас виходило, але не вдалося реалізувати моменти. Враховуючи кадрові проблеми: відсутні три гравці через дискваліфікацію плюс Фомін ще не готовий на 100 відсотків – можу сказати, що хлопці усе віддали на поле. На наш погляд, ми все ж таки були ближчими до перемоги, хоча дуже хвилювалися в останні хвилини, адже двічі вже пропускали у компенсований час. Нервовість футболістів у цей проміжок часу була помітною. Ми задоволені перемогою. У таблиці висока щільність, і нам потрібно було вигравати. Боротьба була за 6 очок.

– Чому не потрапив до заявки Худжамов?

– Рустам лише третій день тренується у загальній групі. У нього була проблема з м’язом задньої поверхні. І, зрозуміло, що не було сенсу його вносити до заявки. Рустам – наш капітан, але треба розуміти, що здоров’я футболістів для нас є найголовнішим.

– Що одразу після матчу сказали футболістам у роздягальні?

– Були емоції, привітав їх. Тиснуло психологічно, що ми останнім часом не могли виграти на нашому полі. Тому, були позитивні емоції. Усі втомилися, адже треба віддати належне супернику. «Дніпро-1» має кваліфікованих футболістів. Можливо, ми побудували гру не так, як робимо це зазвичай, але радіємо з того, що досягли позитивного результату.

– Що можете сказати за підсумками першого кола? Чи задоволені місцем, яке посідає команда?

– Це місце дозволяє нам боротися за потрапляння до першої шістки. Звичайно, завжди хочеться кращого, але провалили ми буквально один-два матчі. В цілому ж, відіграли рівно. Можливо, не завжди перемагали, але команда грала рівно, без особливих спадів. Боротьба триває, і те, що ми закінчили перше коло домашньою перемогою, має підштовхнути нас, футболістів, клуб до роботи над собою, над помилками та дивитися з оптимізмом у майбутнє.