Кубок Кудрицького. 4 тур.
15 грудня. 13.00. Придніпровськ. Манеж.
СК «Дніпро-1»-U-19 – «ВПК-Агро» (Магдалинівський район) 0:4 (0:1)
СК «Дніпро-1»-U-19 : Зновенко (Веклич, 41), Езеагбанарі (Копил,54), Зайков (кап), Матвеєв (Кірєєв,59), Кобельчук, Батагов (Стельмащук,68), Волинець (Донцов,68), Соловйов (Полубехін,68),  Гаврилюк (Маловичко,54), Ховайко (Ернандес,63), Митченко (Сокол,59).
Стартовий склад «ВПК-Агро»: Збарах (кап), Яременко, Мельников, Алексанов, Докукін, Шмигельський, Донгаузер, Терехов, Коломоєць, Шаповалов, Шарко.  На заміни виходили: Гришин, Кравчук, Льога, Маргарян, Васільєв, Соколянський.
Голи: Шарко (12), Алексанов (53), Донгаузер (58),  Шмигельський (61)

В черговому турі Кубка пам’яті Миколи Кудрицького юніори СК «Дніпро-1», яким в основному зараз по 17 років, зустрілися із кращою аматорської командою Дніпропетровщини 2018 року – чемпіоном Суперліги області та лідером третьої групи чемпіонату України серед аматорів магдалинівським «ВПК-Агро». В складі наших суперників цього разу вийшло багато досвідчених виконавців – це і колишній воротар ФК «Дніпро» Микола Збарах, і Святослав Шаповалов, який минулого сезону захищав кольори СК «Дніпро-1», і Михайло Коломоєць, що  забивав спортклубівцям у Другій лізі в складі ФК «Нікополь», і багато інших відомих гравців на теренах нашого регіону. Взагалі, магдалинівці виставили на гру свій сильніший склад, який минулого сезону не мав собі рівних на полях Дніпропетровщини.

Одразу зазначимо, що більшу частину першої половини гри дніпряни дуже непогано виглядали на тлі іменитого суперника. Підопічним Віктора Біцюри вдавалося і потримати м’яч, і попресингувати суперника біля його штрафного майданчику, і провести кілька гострих атак. Після однієї з них у Митченка були всі шанси відкрити рахунок, якого на удар вивів відмінним пасом Соловйов, але нападник не влучив у дальній кут, хоча перед ним залишався тільки голкіпер.  А от перший же удар у бік воріт дніпрян закінчився взяттям воріт – Шарко з лінії штрафного майданчику так приклався до м’яча, що Зновенко лише тільки поглядом проводжав політ сфери в дев’ятку. Тривалий час юні дніпряни намагалися ні в чому не поступатися досвідченому супернику, і мінімальний рахунок до перерви не змінився.

На початку другої половини гри спортклубівці навіть виглядали активніше. На 44 хвилині у арбітра були усі підстави призначити пенальті у ворота «ВПК-Агро» після того, як в штрафному майданчику гостей після підкату захисника на газоні опинився Митченко, але рефері призначив удар від воріт, хоча логіка підказує, що якби магдалинівець зіграв у м’яч, то був би принаймні кутовий… За три хвилини сольний прохід Ховайка правим флангом закінчився ударом-прострілом, який так ніхто і не замкнув, а сам м’яч пройшов поруч із дальньою стійкою. Ключовим же в матчі став штрафний на 53-й хвилині, який красивим ударом реалізував Алексанов. Витримати такий удар молодь не зуміла, і у наступні вісім хвилин магдалинівці забили ще двічі. У час, що залишився, дніпряни мали кілька шансів забити гол-престижу (особливо близьким до цього був Сокол, який з близької відстані не зумів переграти Гришина), але не сталося. Дніпряни поступилися 0:4, проте рахунок явно не відповідає тому, що відбувалося на полі, ну а самі подібні матчі нададуть нашій молоді хорошого досвіду справжнього чоловічого футболу.

Прес-служба СК «Дніпро-1»