Захисник СК «Дніпро-1» Владислав Дубінчак відповів на запитання клубної пресслужби після переможного матчу проти ковалівського «Колосу» (2:0):

– З трибуни здалося, що не так вже і важко «Дніпро-1» здолав принципового для себе суперника. Якось особливо налаштовувалися на «Колос»?

– Так воно тільки здається, що було легко. Ми дуже ретельно готувалися до цього матчу, адже давно вже у «Колоса» не вигравали, і минулого сезону тільки унічию зіграли, а на «Дніпро-Арені» поступилися. Тому хотілося повернути боржок і дуже добре, що зуміли перемогти. Дякуємо вболівальникам за підтримку – ця перемога у першу чергу для них, хоча і для нас також. Ми підіймаємося у турнірній таблиці – це радує і тепер треба працювати далі.

– Який тобі гол сьогодні більше сподобався?

– Не можу сказати, який саме більше сподобався, але кожен з них був дуже важливий. Вітаю Данила з хорошим голом – він молодець, багато працює, тому все це йому відплачується.

– Півмільйона переглядів цей гол збере?

– Гадаю, що так. За емоціями – це дуже хороший гол. Був сильний удар, з підбирання і це завжди дуже красиво.

– Наскільки сьогоднішня перемога додасть команді впевненості?

– Все так, адже ми програли тут вдома «Зорі», тому хочеться довести, що ми можемо вигравати у конкурентів лобові матчі – це дуже важливо для нас. Тому дуже радий, що ми сьогодні перемогли. Наступний матч у нас проти «Динамо», де нам буде дуже важко, тому сьогодні украй потрібно було набирати три очки, а далі вже будемо дивитися.

– Для тебе гра з «Динамо» могла би стати особливою?

– Я би дуже хотів зіграти, перевірити себе на тлі так би мовити своєї команди, але поки що це неможливо. Тому я буду цю гру пропускати і дивитися, як глядач.