Автор переможного голу дніпрян у матчі проти «Ворскли» (1:0) Дмитро Коркішко після поєдинку відповів на запитання клубної пресслужби:

– Дмитре, нарешті перервалася ця неприємна серія без перемог. Наскільки вона на команду тиснула у психологічному плані?

– Звичайно, дуже неприємно мати таку серію, коли не набираєш очок, і поразка йде за поразкою. Але ми все ж таки вийшли з цієї ситуації. У футболі все буває, але головне, що ми не зламалися, і це означає, що у нас є справжній колектив, команда, і у кожного є характер. Зрозуміло, що нікому не подобалося те, що відбувалося, і ми це, нарешті, зуміли переламати.

– Коли до тебе у гості приїжджає команда, що посідає останнє місце, та ще і з новим головним тренером, до такого суперника є особливе ставлення?      

– Думаю, що в таких матчах чекати красивого футболу і видовищної гори не варто. Такого просто не буває. Сьогодні була битва за очки. Слава Богу, що ми вийшли переможцями у цьому протистоянні. Ми цим дуже задоволені.

– Ти довго не міг виконати пенальті. Наскільки нервував у цей момент і чи був впевнений у власних силах?

– Ні, я був спокійним. Треба було просто влучити у площину воріт, що я і зробив. Просто там хлопцю надавали допомогу, тому все так довго тягнулося. А я був спокійним.

– Є прикмета, що той, хто заробляє пенальті, часто його сам і не забиває. Не боїшся таких забобонів?

– Як кажуть, правила на те і існують, щоб їх порушувати (посміхається). Головне, що зумів забити, і це додало нам у турнірній таблиці три очки.

Пресслужба СК «Дніпро-1»