Головний тренер СК «Дніпро-1» Дмитро Михайленко поспілкувався із журналістами на відкритому тренуванні команди перед домашньою грою проти полтавської «Ворскли»:

– Дмитро Станіславовичу, як команда провела цю перерву у чемпіонаті?

– Як ви знаєте, ми провели контрольний матч із «Зорею». На мій погляд, це був дуже хороший і якісний спаринг, ми задоволені змістом гри. Сьогодні вже нарешті разом усі зібралися, повернулися збірники, тому зараз нам усім треба об’єднатися, зібратися і готуватися до фінальної частини цього календарного року. Залишилося ще чотири матчі, де ми повинні набрати максимальну кількість очок.

– Хто готовий грати проти «Ворскли», а хто ні?

– Усі готові. Єдине, є пошкодження у Арсенія Батагова, яке він отримав у розташуванні юнацької збірної.  Крім того, у нас ще травмований Олександр Сафронов. Усі інші готуються до гри з полтавчанами.

– Наскільки ускладнює підготовку до гри те, що у «Ворскли» змінився головний тренер?

– Дійсно, тут є складності. У Віталія Косовського був свій певний стиль, який, хоча й не приносив команді очок, був помітний. Зараз же ми не знаємо, чого саме чекати від команди з новим головним тренером. Тому у цьому є певні труднощі, проте, я вважаю, що ми з ними впораємося.

Пресслужба СК «Дніпро-1»