Післяматчеве інтерв’ю головного тренера СК «Дніпро-1» Дмитра Михайленка

– У першому таймі ви дозволили супернику створити забагато. Псля перерви гра вирівнялася, але пропустили вирішальний гол. Чому не вдалося в атаці зробити те, що хотіли?

– Справді, перший тайм був за «Маріуполем», а у другому таймі вже ми контролювали гру. І нібито вже не дозволяли створювати моменти біля наших воріт, і здавалося, що вже самі мали моменти. Завдали більше ударів, ніж суперник, але хороший удар вирішив долю матчу. Зараз важко сказати, з чим пов’язано , що не все вийшло в атаці: і молодість, і поспіх в останній фазі наших гравців, і надійна гра захисту суперника. Не реалізували добрі нагоди.

– Сьогодні блискучий матч видав Папа Гуйє. Навіть місцеві вболівальники проводжали його оплесками. З чим пов’язана була його заміна?

– Ще у перерві він просив заміну, але на уколі зіграв ще півгодини. Тому, ця заміна була вимушеною через травму.

– А що з Чичиковим?

– Те ж саме – в Олексія ушкодження. Він відчув під час прискорення біль у задній поверхні стегна.

– Ви не здобули ще жодної перемоги на виїзді. Чому так важко грати поза рідних стін?

– Важко сказати. Напевно, суперники грають активніше, ніж у нас вдома. Хоча в нас були непогані ігри, у тому числі й сьогодні. Ми були близькими до перемоги, як і суперник, мали моменти, але поки чогось не вистачає.

– Завершено перше коло чемпіонату. У вас є якісь його підсумки?

– Ми стаємо краще, як команда. Поки, можливо, не виходить стабільно набирати очки, але ми стаємо сильнішими командно. Вже адаптувалися до темпу Прем’єр-ліги, і, гадаю, будемо набирати очки.

Пресслужба СК Дніпро-1