Чемпіонат України серед жінок.
Вища ліга. Другий етап. 9-й тур.
17 травня. 12:00. Рівне. НТБ «Верес».
«Верес» (Рівне) – СК «Дніпро-1» 0:2 (0:2)
Арбітриня: Наталья Мамчур (Рівне),
Асистентки арбітрині: Ірина Рачинська, Марта Писарюк (обидві – Чернівці).
Четвертий арбітр: Максим Фірсов (Рівне)
Спостерігач арбітражу: Андрій Петров (Хмельницький)
Делегат УАФ: Віктор Радушинський (Житомир)
«Верес»: 32.Снігур, 4.Котовець (6.Ювковецька,90+1), 2.Надєждіна (кап), 20.Розлуцька, 5.Баліна, 8.Городецька (9.Мазурець,90+1), 11.Забитівська, 17.Ляхович (16.Деркач,76), 13.Веремейчук, 25.Нездюр, 19.Боротюк. (39.Сухоряба, 76).
Запасні: 1.Лутюк, 7.Навроцька, 77.Руда, 3.Шелест.
Головна тренерка: Олена Руда
«Дніпро-1»: 31.Маліборська, 26.Аілінкій, 8.Борисюк (5.Вакуленко,46), 21.Пороходниченко (24.Гайдай,90+1) 7.Синько, 22.Логвінова (15.Жукова.46), 10.Аслаханова (29.Балашко,82), 2.Левицька (кап), 91.Тараканова, 71.Тюхтій, 99.Серемчук. (11.Новосельська,61).
Запасні: 13.Свинаренко, 25.Степанченко.
Головна тренерка: Олена Кудзієва
Голи: Серемчук (38, 44)
Попередження: Надєждіна (83)

На поєдинок проти «Вереса» Олена Кудзієва провела дві зміни у складі команди у порівнянні з минулим матчем з «ЕМС-Поділлям» – Бєлік і Крючкову замінили Тюхтій і Серемчук. Активніше гру розпочали господарки, які у перші 5 хвилин завдали два неточних удари. Проте поступово дніпрянки перевели гру на половину поля суперниць і у продовж кількох хвилин створили два непоганих моменти, але гострий простріл Логвінової так ніхто і не замкнув, а після подачі Левицької зі штрафного господарки зуміли відбитися. На 19-й хвилині рахунок повинна була відкривати Серемчук, яку чудовим пасом на побачення з голкіперкою вивела Левицька, але Вікторія пробила повз воріт.
Дніпрянки прожовували володіти перевагою, було кілька гострих підходів до карної зони суперниць, на що рівнянки намагалися відповідати контратаками, в одній з яких Маліборська врятувала свою команду після випаду Ляхович. У відповідь з непоганої позиції била Логвінова, але прямо у руки Снігур. Ще непоганий момент був і у Серемчук, проте її постріл заблокували. В решті-решт перевага спортклубівок далася взнаки – результативною стала атака правим флангом: Тараканова кинула у прорив Аслаханову, яка дійшла до карного майданчику і вивела на удар Серемчук, котра спокійно скористалася власним шансом, забивши перший гол після травми. А ще до перерви рахунок подвоївся – після подачі зі штрафного від Левицької, захисниці «Вереса» відбили перший удар, але Борисюк поборолося до останнього після чого м’яч відскочив до Серемчук, яка оформила дубль!
І на цьому дніпрянки не зупинялися та мали шанс довести рахунок до великого ще у перші 45 хвилин гри, але після двох кутових були неточні удари Аілінкій.
Другий тайм рівнянки розпочали атаками, і Маліборська двічі вступала у гру. Проте гості діяли гостріше і ось вже Тюхтій вийшла на побачення із Снігур, але переграти суперницю Валерії не вдалося. Також був перспективний штрафний у виконанні Левицької, з яким голкіперка «Вереса» впоралися тільки з другої спроби. Ще при одному такому стандарті Левицька вирішила не бити, а зробила передачу на Тюхтій, але та не зуміла переграти Снігур під гострим кутом.
До завершення матчу дніпрянки переконливо контролювали події на полі і спокійно довели справу до перемоги!