Головний тренер СК «Дніпро-1» Олександр Кучер прокоментував підсумки переможного гостьового матчу проти львівського «Руху» (3:2):

– Ми грали сьогодні проти команди, яка дуже гарно обороняється і добре діє на контратаках, тому нам було важко. Але ми здобули вольову перемогу – усі хлопці молодці! Вони віддали усі сили, забили переможний гол, і я хочу їм подякувати за їх характер – молодці!

– Гра вийшла дуже емоційною. Чому на ваш погляд?

– Команда суперника дуже агресивно грала в обороні, були вилучення, а це все дає багато емоцій. Тому такий матч і вийшов.

– Чому сьогодні не було багатьох легіонерів?

– Там різні були причини. Комусь треба було зробити паспорт, а в інших переживали родини через ситуацію в України, боялися загрози їх життю, тому деякі побоялися поїхати на гру.

– Що тепер буде далі з цією ситуацією?

– Вони повинні приєднатися до нас в Ужгороді, де ми з ними і будемо розмовляти.

– В кінці матчу ви випустили Логінова, який є центральним захисником. Чому був такий вибір?

– Звісно, що вибір був свідомий. Суперник повністю увійшов в свій штрафний майданчик, і нам там потрібні були високі хлопці. Ми випустили Сергія – нашого джокера, скажемо так, і він нам дав сьогодні результат, за що ми йому дуже дякуємо – він молодець! Загалом усі хлопці, що вийшли на заміни підсилили гру. Зараз ми набрали три очки і будемо рухатися далі. Як би нам важко не було, але в кожному матчі будемо намагатися перемагати.