Півзахисник СК «Дніпро-1» Олександр Назаренко поспілкувався із журналістами на відкритому тренуванні команди перед грою проти «Олександрії»:

– Олександре, позаду двотижнева пауза в чемпіонаті країни. Як заповнили її та з яким настроєм підходите до матчу проти «Олександрії»?
– Паузу заповнили добре. Трохи відпочили, провели спаринг і тепер готуємося до непростого вояжу в Олександрію. На нас чекає складний матч, адже там дуже хороша команда, на протистояння з якою ми серйозно налаштовуємося. Детально зараз розбираємо суперника, у якого дуже швидкі фланги, але ми розраховуємо показати свій футбол і найкращу свою гру.
– У зв’язку з тим, що у суперника швидкі фланги, для тебе особисто ця гра стане  цікавою і складною одночасно?
– У нас взагалі всі матчі складні. Звичайно, коли суперник швидко діє і рухається по полю, то з такими командами грати цікавіше.
– «Олександрія» трохи забуксувала на старті чемпіонату. Зараз вона вже краще виглядає?
– Перші тури усі не дуже вдало почали, окрім «Шахтаря». Зараз вже усі адаптувалися до нового чемпіонату і показують свій футбол.
– Те, що наступного тижня «Олександрія» стартуватиме в груповому раунді Ліги Європи, може якось допомогти дніпрянам з психологічної точки зору?
– Не думаю, що це буде мати якесь значення. «Олександрія» – хороша команда, проти якої нам доведеться грати по максимуму.

Пресслужба СК «Дніпро-1»