Два тижні тому ми розмовляли з Олександром Піхальонком напередодні зустрічі з «Десною». З того часу настрій у нього особисто та у всієї команди значно покращився:

– Звичайно, на переможній ноті краще готуватися до наступних матчів. Сподіваємось на продовження цієї серії, але водночас розуміємо, що гра з «Динамо» буде дуже важкою. І все ж будемо прагнути позитивного результату.

 – Головний тренер сказав, що суперника вже проаналізували та маєте про нього повне уявлення…

– Так, ми знаємо, як грає «Динамо». Але знати – це одне, а на полі треба буде виконувати вимоги тренерів. Якщо вдасться втілити задумане у життя, можна буде розраховувати на хороший результат. «Динамо» є «Динамо» – дуже хороша команда.

 – Напевно, зайвим буде запитувати, чи дивився матч киян в Угорщині. Ця гра підтвердила нюанси у діях «Динамо», до яких ви готуєтесь?

– Так, вони в останніх матчах дотримуються схожої тактики. Все це було і вчора. Крім того, відзначили для себе ще деякі моменти.

 – У суботу не зіграють Булеца та Дубінчак. Наскільки це може вплинути на взаємодію на полі?

– Це дуже кваліфіковані гравці, але в нас завжди є заміна. Команда дуже добра в нас, маємо, можна сказати, два склади, тож усі хлопці готові вийти та зіграти.

 – Якщо зазирнути наперед, чи зможете ви з Ігнатенком у схожій ситуації зіграти проти «Шахтаря»?

– Ні. Але те, що я сказав, стосується і нас – кадрового ресурсу вистачить, аби була заміна.

 – Взагалі як ставишся до заборони клубів грати проти себе гравцям, яких віддали в оренду?

– Ситуації бувають різні. Не можу це прокоментувати, не мені про це судити.

 – Ти вже майже місяць у команді. Адаптувався за цей час?

– Повністю! Тут дуже хороший колектив, кваліфікований тренерський штаб. Завжди підказують, допомагають. Хлопці дуже привітні та доброзичливі. Мені дуже тут подобається, і залишається лише готуватися до матчів.