Олексій Хобленко, що прийшов до «Дніпра-1» взимку, швидко став у команді своїм, адаптувавшись і на полі, і поза ним. Напередодні останнього матчу другого етапу чемпіонату ми поспілкувалися з форвардом на актуальні теми.

– Команда заздалегідь забезпечила собі 7 місце. Наскільки можна бути задоволеним весняною частиною сезону?

– Звичайно, приємно, що вдалося вирішити цю проміжну задачу, але остаточно підбивати підсумки ще зарано. Ще маємо провести одну гру чемпіонату та плей-оф. Чесно кажучи, вже є думки про плей-оф, але і матч з «Ворсклою» для нас не буде прохідним. Це важлива гра. Тож, налаштовуємося на «Ворсклу», але водночас замислюємося й про матч проти «Колоса».

– Якщо згадати попередній матч зі «Львовом», які думки вирували на 19-й хвилині?

– Не дуже добрі були думки, адже пропустили два голи, та й взагалі матч складався якось не для нас. Але ми з хлопцями поговорили, зібрались і зуміли забити три м’ячі. Виграли і у доброму гуморі поїхали додому готуватися до наступних матчів.

– Для тебе, напевно, дуже важливо було забити, особливо після декількох змарнованих моментах у попередніх матчах?

– Дійсно, це важливо. Але, як я казав раніше, не менш важливою є командна робота. Найголовніше – перемога, а хто саме забив, вже є другорядним.

– Багато фахівців відзначають твій великий обсяг роботи, як ти підіграєш партнерам. Чи зручно для тебе грати на фланзі?

– Не можна сказати, що я граю суто на фланзі. У багатьох епізодах зміщуюсь у середину, а на фланзі концентруюсь під час дій в обороні. Взагалі, у цій позиції праворуч для мене немає нічого нового. Все нормально. Граю там, де каже тренер.

– Головний тренер «Ворскли» сказав, що команда дограватиме чемпіонат молодіжним складом. Чого в цьому плані чекати від «Дніпра-1» у неділю?

– Це питання до тренера. Зі свого боку можу сказати, що прохідних матчів для нас немає, і усі, повторюся, ставляться до гри з «Ворсклою» з повною відповідальністю.

– У плей-оф «Дніпро-1» зіграє з «Колосом». Ти проти цієї команди ще не грав, але, напевно, маєш якусь думку стосовно неї…

– Так, я бачив матчі за участю «Колоса». Це непогана команда, бойовита. Але ми віримо у власні сили і налаштовуємося лише на перемогу.