Нападник дніпрян Олексій Чичиков у спарингу проти луганської «Зорі» (2:2) вперше вийшов на поле після кількатижневої перерви:

– Дуже радий, що відновився після травми. Що стосується самої гри, то все гаразд. Вийшов у другому таймі, і навіть зуміли забити «Зорі» другий м’яч. Так що, більш-менш, усе добре. Готуюся до найближчого офіційного матчу, але там вже усе буде вирішувати головний тренер.

– Останні матчі команди ти дивився збоку. Що скажеш про ці ігри, і з якими відчуттями підходиш до заключних поєдинків команди у 2019 році?

– Звичайно, з боку значно легше оцінювати ситуацію, дивитися, що і як відбувається на полі, що добре, а що погано. Дивився матчі і аналізував усе. Сподіваюсь, що зараз додамо в усіх компонентах. Готуємося до найближчих матчів, адже вони для нас дуже важливі. Розраховую, що у заключному ігровому місяці ми візьмемо максимум очок. Щодо команди, то вона готова. Сьогоднішній спаринг показав, що і молодь, і досвідчені футболісти знаходяться у хороших кондиціях. Тож, усе у нас ще попереду.

Пресслужба СК «Дніпро-1»