Захисник спортклубівців Папа Гуйе відповів на запитання журналістів на відкритому тренуванні перед грою проти «Динамо»:

– Команда в двох останніх матчах здобула перемоги. З чим пов’язані такі приємні результати?
– Добре, що у нас вийшло здобути дві перемоги у двох турнірах. Звичайно, після «Олександрії» було важко, але ми хорошо провели два останні матчі і зуміли виграти. У першу чергу, це тому, що ми добре працюємо на тренуваннях.
– Настрій після цих перемог покращився?
– Звичайно, що ці дві перемоги надали нам хорошого настрою. Зараз на позитивних емоціях готуємося до гри проти «Динамо».
– У киян сильна лінія атаки. Тобі, як захиснику, доведеться працювати особливо багато?
– Так, але це стосується не тільки «Динамо». В Україні у багатьох команд хороші атакуючі гравці. Але будемо готуватися до «Динамо» і розраховуємо добре зіграти.
– За рахунок чого можна розраховувати у Києві на позитивний результат?
– Треба добре готуватися до гри і вести боротьбу до останніх секунд зустрічі. Тільки так і буде. «Динамо» – серйозна команда, але з ними можна грати. І вважаю, що ми покажемо хороший футбол.
– «Динамо» після кризи зараз підіймається?

– Так, вони виграли останні матчі чемпіонату в Полтаві і Маріуполі, хоча до цього у них багато чого не виходило. Проте, минулі поєдинки показали, що криза у киян вже минула. Зрозуміло, що і на нас у них буде хороше налаштування, але нічого страшного – треба вийти на поле і віддатися грі на сто відсотків. Тоді все буде добре.

Пресслужба СК «Дніпро-1»