Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 29-го туру УПЛ. Поєдинок «Дніпро-1» – «Шахтар» (Донецьк), який відбудеться на «Дніпро-Арені» у неділю, 19 травня і розпочнеться о 15.30 годині, в полі судитиме Денис Шурман з Вишневого, що на Київщині.

Він вже у дев’яте працюватиме на матчах за участю спортклубівців. У попередніх іграх за його суддівством дніпряни здобули п’ять перемог при трьох поразках (двічі з «Шахтарем»)  і жодного разу не було зафіксовано нічиї:  Перша ліга –  «Металіст 1925» – «Дніпро-1» 1:2, УПЛ – «Дніпро-1» – «Карпати» 2:0, «Ворскла» – «Дніпро-1» 2:0, «Дніпро-1» – «Шахтар» 0:1, «Шахтар» – «Дніпро-1» 2:1, «Львів» – «Дніпро-1» 0:3, «Верес» – «Дніпро-1» 0:1, «Дніпро-1» – «Полісся» 2:1.

У цих матчах Денис Шурман показав 23 жовті картки дніпрянам і 19 жовтих та 3 червоні картки їх суперникам, і призначив 2 пенальті на користь спортклубівців і один у їх ворота (усі було реалізоване).

На лінії йому допомагатимуть Віталій Скобля з Сум і Тарас Чопілко з Київщини.  Четвертий арбітр – Олександр Солов`ян з Київської області. Спостерігач арбітражу – Ігор Ярменчук з Києва.

Матч відбудеться за роботи відеосистеми VAR. Арбітр ВВА –  Ігор Пасхал з Херсону, асистент ВВА –Володимир Володін з Херсону, спостерігач ВВА – Олег Плужник з Харкова.