Рекордна за тривалістю літня відпустка футболістів «Дніпра-1» добігла свого закінчення, і у другій половині середи наша команда зібралася на тренувальній базі у Придніпровську. Зустрічаючись один з одним та з тренерами й персоналом, спортклубівці радісно гомоніли: розпитували про відпустку та стан здоров’я, обмінювалися новинами та, звичайно, обговорювали перипетії на Євро.

О 17 годині були проведені збори команди, на яких гравців вже офіційно з початком міжсезонної роботи привітали тренери та оголосили про плани з підготовки. Цього тижня футболісти традиційно поєднають медичний огляд із вечірніми тренуваннями, а вже з понеділка у розкладі будуть й дворазові заняття. Плануються й контрольні матчі – серед суперників полтавська «Ворскла», харківський «Металіст 1925» та ковалівський «Колос». Детальна інформація щодо спарингів з’явиться згодом.

Що стосується кадрів, то залишили нашу команду Лукас Тейлор та Дуглас, повернулися з оренди до своїх клубів Владислав Дубінчак, Сергій Булеца, Данило Ігнатенко та Маріо Чуже. Утім, не виключено, що дехто з них знову опиниться у лавах «Дніпра-1».

До роботи став перший новачок міжсезоння-2021 Валерій Лучкевич, а також хорватський хавбек Невен Джурасек. Його трансфер має бути остаточно узгоджений керівниками клубів. До основного складу також долучилася велика група гравців, що минулого сезону перебувала у молодіжній команді.

Сьогодні о 18:30 розпочнеться перше тренування «Дніпра-1», про яке ми детально розповімо згодом.