Переїхавши напередодні до Кошице, «Дніпро-1» поступово освоюється на новому місці та провів вже перше тренування на фінішній прямій підготовки до початку сезону. Заняття відбулося у селищі Мала Іда, поруч із містом. Тамтешня команда виступає у шостій словацькій лізі та має дуже добре поле на стадіоні.

У порівнянні зі словенським збором кількість гравців, що беруть участь у тренуванні, збільшилася. Поновив заняття Олексій Гуцуляк, який залишав розташування команди через травму. Про терміни його повернення до ладу казати ще передчасно, але тішить позитивна динаміка його стану. Крім того, перше тренування у команді провів новачок – аргентинський правий захисник Еміліано Пуріта.

Тренування відкривало тижневий цикл підготовки, тому не було занадто тривалим. Апофеозом ігрових вправ був знайомий гравцям турнір трьох команд. Матчі проводилися на вибування, і за підсумками всього марафону остання команда мала виконувати перекиди. А ми назвемо переможців, які здобули більше за всіх очок: Адамюк, Лучкевич, Кононов, Танчик, Піхальонок, Довбик.

Після тренування команда повернулась до готелю Yasmin на відновлюючі процедури, а завтра проведе чергове тренування.