Капітан СК «Дніпро-1» Сергій Кравченко підвів підсумки матчу проти «Карпат» та розповів про підготовку команди до наступних поєдинків:

– На мій погляд, ми взагалі здорово грали до нашого першого голу – створювали моменти і мали повну перевагу. Після голу наша гра трохи розладилася, оскільки перестав вдаватися контроль м’яча, але при цьому і «Карпати» стали більш активно діяти. Проте, так, мабуть, і повинно було бути, адже перед цим матчем над командою був тягар відповідальності, оскільки гра була, як кажуть, за шість очок, і ми все це розуміли, налаштовувалися, і все це також далося взнаки. Але тут треба було забивати другий м’яч. І так воно і вийшло. Коли забили другий гол, то ми спіймали кураж, мали шанси забивати ще, і в цілому грали здорово. З іншого боку – це і добре, що усі хлопці розуміють цю відповідальність за результат, хоча це і тисне психологічно. Саме тому після нашого першого голу гра розладилася і мені не сподобалися наші дії в кінці першого тайму і перші хвилин 20-25 у другій половині матчу. В іншому ми показували хороший футбол, діяли агресивно, з великим бажанням, і вважаю, що ми заслужено перемогли, оскільки ми більше створили моментів.
– Попереду кілька поспіль складних поєдинків: впродовж тижня «Агробізнес» і «Динамо», а потім ще і «Шахтар». Вистачить сил команді?
– Ми для цього і тренуємося. Як на мене, так краще, щоб було більше матчів, адже для чого ми проходимо усі двомісячні збори і чекаємо матчів? Ось зараз прийшли ігри, і треба просто насолоджуватися футболом. Команда у нас є, і якщо хтось пропускає гру, то є ким його замінити. Так що я принаймні радий, що у нас такий зараз буде графік, коли менше тренуєшся, а більше граєш. Щодо матчу проти «Агробізнесу», то вони в лідерах Першої ліги – там хороша команда, новий тренер, який проповідує сучасний, європейський футбол, як я чув по відгукам. Ну а далі будуть «Динамо» і «Шахтар» – це класика, де на нас нічого тиснути не буде, але будемо намагатися усіх здивувати.

Пресслужба СК «Дніпро-1»