Післяматчева пресконференція головного тренера «Інгульця» Сергія Лавриненка.

– І ваша команда, і суперник закривали підготовку. Що сьогодні було у матчі?

– По-перше, хочу привітати усіх з початком весняної частини чемпіонату, привітати «Дніпро-1» з перемогою. Свою підготовку ми точно не закривали – готувалися у звичайному режимі, транслювали усі матчі онлайн. Стосовно сьогоднішньої гри, ми розуміли, що «Дніпро-1» провів хорошу селекційну роботу, має футболістів гарного рівня. Ми, наскільки можемо, даємо бій кожній команді. Були в нас кадрові втрати у цій грі. Не змогли ми провести селекційну роботу так, як того хотілося б. Але у той же час, вважаю, що могли цю гру провести краще. «Дніпро-1» реалізував свої моменти, а ми цього не змогли. Десь вдало зіграв воротар. В цілому, вважаю, гра була динамічною, попри погодні умови.

– Ваш президент анонсував підписання двох легіонерів. Хто ці таємничі люди, і чи будуть вони у команді?

– Ми сподіваємося, що будуть. Зараз можу сказати, що з нами до України прилетів форвард, але з незрозумілих причин трансфер зірвався. Його вже точно не буде у нашій команді. Стосовно інших, питання поки відкрито. Якщо вийде, ми підпишемо цих футболістів до закриття трансферного вікна. Переговорний процес завжди складний, і будь-яка дрібниця має значення.

– Імена не назвете?

– Ні. Вони іноземці. Як я сказав, форварда не буде, а із захисником, сподіваюсь, питання буде вирішено.

– Ваша команда вийшла у футболках на підтримку Лупашка. Який його стан та перспективи повернення?

–  Йому лише позавчора зробили операцію, і про терміни повернення поки важко говорити. Ми вирішили підтримати свого капітана, бажаємо найшвидшого одужання. Ми знаємо, що він – боєць і повернеться ще сильнішим, ніж раніше.