Капітан «Дніпра-1» Сергій Логінов відповів на запитання клубної пресслужби після матчу з «Маріуполем».

– Наскільки розчаровані результатом? Яка атмосфера в роздягальні після гри?

– У роздягальні всі засмучені через те, що втратили два очки. Гра складалася у першому таймі не на нашу користь, і у перерві тренери внесли корективи. Ми зуміли переломити хід гри і, вважаю, закономірно вели 2:1. І дуже прикро пропускати на останніх хвилинах та втрачати перемогу. Але якщо брати до уваги перший тайм, то результат, скоріш за все, є закономірним.

– Чому так вийшло у першому таймі?

– Це ми будемо розбирати. Тренери покажуть нам, розставлять акценти. Не можу сказати, що ми перегоріли. Готувалися нормально до цієї гри. Але перший тайм склався таким чином.

– В останніх матчах команда дивувала стандартами, а тут навпаки якраз пропустили після стандартів…

– Стандарти принесли і нам голи. Дійсно, і на зборах, і на тренуваннях ми багато тренуємо стандарти. Але, гадаю, і суперники теж їх тренують, дивляться наші матчі. Єдине можу сказати, що оскільки пропускаємо, треба уважніше грати на стандартах. До цього дві гри ми діяли чітко та уважно, але сьогодні концентрація підвела.

– Наступний тиждень буде насиченим. Наскільки команда готова до битви з важким суперником? Кубок є у пріоритеті?

– В нас є задача пройти далі у Кубку. Завтра розпочинаємо готуватися до гри. Дуже її чекали. Думаю, буде цікавим матч. Хочу запросити усіх вболівальників підтримати нас. Сподіваюсь, погода не завадить, і їх буде ще більше. А ми, у свою чергу, будемо намагатися перемогти.