Контрольний матч.

17 липня. 17.00. Придніпровськ. НТБ «Дніпро».

СК «Дніпро-1» – «Альянс» (Липова Долина) 2:0 (0:0) 

«Дніпро-1»: 12. Кожокару, 26. Кіреєв, 44. Батагов, 76. Заєць, 77. Швиденко, 97. Ігнатенко (69. Матюшенко,70), 53. Соловйов, 74. Рубчинський (11.Свистун,83), 52. Шинкаренко (55.Лебедєв,70), 99. Білл, 14. Ярмолюк.

Голи: Білл (52), Шинкаренко (63)

Черговим суперником дніпрян у поточному міжсезонні став «Альянс» з Сумщини, який у минулому сезоні посів шосте місце у Першій лізі. Цьому колективу протистояв більш молодіжний склад дніпрян, підсилений досвідченими Кожокару і Ігнатенком.

Гості почали активніше, заробивши у стартові хвилини кілька перспективних стандартів, але тільки два з них завершувалися ударами: досвідчений Ярошенко, на рахунку якого більше 200 матчів на рівні УПЛ, пробив трохи вище поперечини, а в іншому випадку удар головою з лінії воротарського майданчику прийшовся у руки Кожокару. Дніпряни провели першу гостру атаку на 16-й хвилині – Шинкаренко пробив у ближній кут, що не склало труднощів для голкіпера, але невдовзі господарі цілком вже могли і відкривати рахунок: після проходу Білла Ярмолюк і Шинкаренко завдавали удари з близької відстані, але обидва рази захист «Альянсу» відбивав удари практично з лінії воріт.

Не заспокоювалися гравці і у другій половині тайму. У гостей найактивнішим був  Загинайлов (свого часу забивав у єврокубках за клуби Молдови і Білорусі), який завдав одразу три удари: двічі надійно зіграв Кожокару, а одного разу форвард «Альянсу» пробив з близької відстані вище воріт. А у спортклубівців запам’ятався удар у дальній кут Білла, коли голкіпер «Альянсу» з великими труднощами відбив постріл бразильця, а на добиванні Шинкаренко не зумів випередити захисника гостей.

Другий тайм знову активніше розпочали гості, при чому Агапов міг відкрити рахунок вже у першій атаці, але неточно пробив у дальній     кут. «Альянс» продовжив більше володіти м’ячом, підсилюючи тиск, але у цю мить дніпряни провели стрімку контратаку – Соловойв відмінним пасом кинув у прорив Білла, а той втік від опікунів і класно реалізував вихід сам на сам. Невдовзі Білл міг оформити дубль, коли обігрався із Ярмолюком і завдав удар під поперечину, але голкіпер перевів м’яч на кутовий. Але на 63-й хвилині Ярмолюк таки оформив у матчі асист, пройшовши по лівому флангу і викотивши м’яч під удар Шинкаренку, якому не склало труднощів вразити ворота з близької відстані.

За 20 хвилин до завершення матчу гості повністю оновили склад, у той час, як дві заміни тренерського штабу спортклубівці ще більше омолодили команду. Але це аж ніяк не вплинуло на гру, і дніпряни довели справу до впевненої перемоги.