Сьогодні на «Дніпро-Арені», за присутності наших палких вболівальників перед відкритим тренуванням команди, в урочистій обстановці, загальності було представлено новачків спортивного клубу «Дніпро-1», які поповнили склад команди у поточне літнє міжсезоння. По черзі вони виходили на поле, демонструючі під оплески вбоілвальників власну техніку.

Отже, їх загалом шестеро:

25-річний фланговий гравець Валерій Лучкевич, що перейшов до нашого клубу з «Олександрії», виступатиме у футболці з номером 24.

22-річний опорний півзахисник молодіжної збірної Хорватії Невен Джурасек (останні два сезони грав за «Вараждін», а контракт належить загребському «Динамо») виступатиме за спортклубівців на умовах річної оренди у футболці з номером 30.

25-річний румунський голкіпер Валентін Кожокару, який до цього грав за «Віторул», гратиме за дніпрян у светрі з номером 12.

33-річний голкіпер Євген Паст, останнім клубом якого була чернігівська «Десна», виступатиме за нашу команду у светрі з номером 44.

22-річний нападник Назарій Русин (минулий сезон провів у чемпіонаті Польщі за «Легію», а його контракт належить київському «Динамо») виступатиме за дніпрян на орендних умовах терміном на один рік. Він отримав футболку з номером 31.

24-річний фланговий захисник Микита Кравченко (останній його клуб ковалівський «Колос», а контракт належить київському «Динамо») перейшов до нашого клубу на орендних умовах (терміном 1 рік) і гратиме у футболці під номером 11.