СК «Дніпро-1» — «Інгулець» – 2:2 (2:1)

Контрольний матч. 5 вересня. НТБ «Дніпро»

Арбітри: Віталій Романов (Дніпро), Ярослав Трехліб (Дніпро), Володимир Жарий (Павлоград).

«Дніпро-1»: Сарнавський (Юрчук, 46), Адамюк (Сафронов, 46), Логінов, Сваток (Кірєєв, 72), Цуріков, Кравченко (Вакулко, 46), Ді Франко, Тейлор (Чичиков, 66), Ярмолюк (Когут, 46), Хобленко, Довбик

«Інгулець»: Шуст, Синьогуб, Балан, Ковальов, Семенко, Лупашко, Шишка, Щедрий, Оскар, Запорожець, Сітчінава. 2 тайм: Кринський, Павлов, гравець на перегляді, Фатєєв, Балан (Синьогуб, 64), Бартулович, Литвяк, Кучеренко, Коваленко, Козак, Плохотнюк

Голи: Сітчінава (3), Цуріков (7), Хобленко (22), Козак (63, пен.)

Попередження: Хобленко (37), Ді Франко (57), Бартулович (78)

Два тижні минуло з нічиєї у матчі першого туру Прем’єр-ліги між «Дніпром-1» та «Інгульцем», як ці ж суперники зустрілися знову – тепер у контрольній грі. Підсумковий рахунок знову виявився рівним – цього разу 2:2.

Більш результативним, як і більш змістовним з обох боків, виявився перший тайм. Вже на 3-й хвилині після подачі стандарту гравці «Інгульця» швидко повернули м’яч до штрафного майданчику спортклубівців, де Січінава влучно пробив з близької відстані. Але вже до середини тайму «Дніпро-1» не лише відігрався, а й вийшов уперед. На 7-й хвилині Цуріков (він же забивав і в офіційному матчі) дуже красиво поцілив у дальню «дев’ятку», а на 22-й хвилині Хобленко зіграв на добиванні після щільного пострілу з-за штрафного Довбика.

Після перерви моментів біля воріт обох команд виникало обмаль. Значно побільшало втрат, боротьби, порушень та невдоволень суддівськими рішеннями (у більшості, треба визнати, даремних). «Інгулець» зрівняв рахунок з пенальті – його на 63-й хвилині реалізував Козак. На 11-метровий претендували й господарі, коли після прострілу зліва м’яч влучив у руку захисника, що стелився у підкаті – арбітр епізод розцінив як такий, що не заслуговую на пенальті.

Наступного тижня «Дніпро-1» очікує повернення 4-х збірників з табору української молодіжки та готуватиметься безпосередньо до матчу 2-го туру чемпіонату країни проти «Олімпіка». Він відбудеться 12 вересня о 14 годині на «Днпро-Арені».