«Верес» (Рівне)  СК «Дніпро-1» 

Чемпіонат України серед жінок. Вища ліга. Другий етап. 9-й тур. Рівне. НТБ «Верес». 17 травня. 12:00.

Арбітриня — Наталья Мамчур (Рівне), асистентки арбітрині — Ірина Рачинська, Марта Писарюк (обидві – Чернівці). Четвертий арбітр — Максим Фірсов (Рівне)

Спостерігач арбітражу — Андрій Петров (Хмельницький)

Делегат УАФ – Віктор Радушинський (Житомир)

Не зумівши в минулому турі вдома переграти вінницьке «ЕМС-Поділля», наші дівчата поступилися лідерством у другій шістці київському «Динамо», від якого за два тури до завершення чемпіонату відстають на одне очко. Водночас підопічні Олени Кудзієвої продовжили безпрограшну серію до 5 матчів. Наразі спортклубівки вирушають у гості до «Вереса», який навесні не виграв жодного матчу, здобувши лише три очки. Не дивно, що рівненська команда постала тепер перед загрозою прямого вильоту з вищої ліги – теоретично її за два останні тури може обійти «Маріуполь».

У цьому сезоні «Дніпро-1» та «Верес» зустрічались двічі, і наша команда здобула дві перемоги – 2:1 на першому етапі на виїзді та 5:0 вдома у другій частині чемпіонату. Всього ж суперниці у вищій лізі провели між собою 4 гри: тричі перемагали дніпрянки, і була зафіксована 1 нічия. Загальна різниця голів 10:3 на користь «Дніпра-1».

Пряма трансляція матчу буде доступною у плеєрі: