Післяматчева пресконференція головного тренера СК Дніпро-1 Ігоря Йовічевіча:

– Мушу визнати, що вперше за час моєї роботи у Дніпрі-1 ми виграли незаслужено. Була нічийна гра, де ми не були собою. Проспали весь перший тайм, поговорили у перерві по-чоловічому, зробили деякі тактичні корекції і підняли енергію, щоб на другий тайм вийшли, як завжди у кожному матчі.
Заміни, особливо потрійна з Джурасеком, Біллом і Чуже, повністю змінили гру. Ми захопили територію, були небезпечними у фазі атаки. Голи стали плодом не стільки структури гри, скільки енергії та амбіції відігратися за провальний перший тайм. В цілому, вітаю хлопців за продемонстрований характер, ми зробимо висновки по грі. Але, повторюся, це вперше, коли ми не заслужили в цілому на перемогу. Результат – дуже важлива перемога для нас. Ми йдемо на перерву з 13-ма очками, і загалом задоволені першим етапом чемпіонату. Але не маємо жити у хмарах і думати, що є найкращими. Треба сприйняти успіх як перший крок до поразок і робити висновки на майбутнє.
Хочу привітати суперника – це дуже хороша команда, що добре контролює м’яч, дуже важко їх накривати. Забракло їм реалізації та закінчення атак, а в обороні припустилися деяких помилок, якими ми скористалися.

– Чим керувалися, що не випустили у старті ані Джурасека, ані Довбика?

– Довбик в останній грі з Рухом отримав удар у міжреберний м’яз. Він тренувався весь тиждень на 50 відсотків і вчора сказав остаточно, що не може. В Джурасек відчув квадріцепс вчора при одному ударі і зійшов з тренування. Але є команда, і кожен має шанс проявити себе. Загалом, команда не була на достатньому рівні, але гравці, які вийшли на їхніх позиціях, заслуговують отримати шанс. Так, це важливі два гравці для нас, і його може не вистачити й збірній України, бо такий профі потрібен кожній команді.

– Чи відновиться Довбик до матчу збірної?

– Великий знак питання. Це питання до лікарів, але сьогоднішнє МРТ показало, що гематома є досить великою. Дай Боже, щоб він відновився та допоміг збірній України, але станом на сьогоднішній день я сумніваюся.

– В онлайн таблиці ваш клуб на 2-му місці? Чи є в вас лігочемпіонські бажання і чи стоїть така задача перед клубом?

– Ні, задачі немає. Знаєте, ми сьогодні не грали добре, але перемогли. Це свідчить про те, що команда зростає до тих цілей, які ми перед собою поставили. Це серйозний крок у прогресі. Легко перемагати, коли все виходить на поле, як проти Руха, але дуже важко виграти у матчах, як сьогодні. Це дуже великі три очки, і нам це дає впевненість на наступний цикл сезону.