Післяматчева пресконференція головного тренера СК Дніпро-1 Ігоря Йовічевіча:

– Дуже важливі три очки для нас на шляху до виконання своїх цілей. Маємо продовжувати процес, виконувати план на гру, і це є опцією для здобуття перемоги. Сьогодні грали проти команди, що має негативну серію, але, як бачили вчора, будь-яка серія може обірватися. Сьогодні радіємо, що обірвалася не наша серія, і ми заслужили за грою, моментами, динамікою, структурою. Не давали Інгульцю майже нічого створити, окрім довгих передач, які є їхньою характеристикою. Будь-яка пуля, утім, може залетіти, і ми мали закривати матч раніше. Це має бути урок для нас, що мусимо закривати матч і не ускладнювати ситуацію. Після вилучення нам не стало легше. Такий досвід вже був у нас в кубковому матчі з Олександрією. Коли у суперника на гравця менше, він не пресингує, стоїть на власній половині поля, і тобі важче створювати моменти. Але ми все одно могли забити 5-6 голів. Один Довбик міг забити тричі. Отже, це три важливі очки, заслужена перемога, і ми у хорошому настрої йдемо на відпочинок. 3-4 дні будуть вихідні, і потім нас чекають два важливі матчі з Олександрією та Ворсклою, які проведемо з нашими вболівальниками. Заради таких матчів працюєш, але щоб бути конкурентноздатними, треба вигравати у команд, що перебувають внизу таблиці. Ми це зробили, і я вдячний команді.

– Діями своїх підопічних ви повністю задоволені?

– Звичайно, завжди хочеться кращого, і я впевнений, що моя команда може грати краще. Маю сказати, що поле не допомагало у конструктивній грі, у якості пасу, але ми адаптувалися до умов. Було важко, і ще раз кажу, що це три важливі очки для нас. Можливо, рахунок міг бути переконливішим, але маємо бути задоволеними.

– Ваша команда їхала до Кропивницького, відчуваючи, що будуть три очки?

– Я впевнений у своїй команді. Звичайно, що у футболі завжди є варіанти усіх трьох підсумків гри. Але думка про перемогу – це вже півдороги до успіху. Завжди закликаю команду бути впевненою у перемозі, брати на себе ініціативу. Щоб на Олімпійському проти Динамо контролювати м’яч. Наш союзник – час, працюємо добре, граємо у хороший футбол, і це дуже важливо

– Когось із своїх гравців хотіли б виділити?

– На першому місці є команда. Завжди вистрілює один чи інший, а для мене усі футболісти однакові. “Я” достатньо для виконання малих цілей, а коли є “ми” – можна досягти великих цілей.
Хотів сказати ще про одне. В мене поганий досвід тут на стадіоні. Ми з Карпатами грали кубковий матч проти Зірки, що виступала у першій лізі. І ми вилетіли. І коли я зайшов до тієї ж роздягальні, відчув особисте бажання відігратися, мав мотивацію. І зараз я отримав задоволення за себе і за команду. То був один з найгірших моментів у житті, а зараз в мене на обличчі усмішка. Є ще багато роботи, і я впевнений, що найкраще в нас попереду.