Півзахисник спортклубівців Ігор Когут поділився власними враженнями після гри проти «Ворскли» (1:0):

– Нарешті, одержали довгоочікувану перемогу. Психологічний стан у нас був дещо розхитаний, але нічия у матчі з «Десною» додала нам впевненості. Плюс мотивації нам сьогодні вистачало, адже після серії невдалих ігор дуже хотілося порадувати вболівальників перемогою,  тим більш, у таку прохолодну погоду. Взагалі, готувалися до матчу у звичному режимі, а особливу увагу більше приділяли власній грі, виходам з оборони та на завершальні дії в атаці. Це все тому, що у суперника прийшов новий головний тренер, і дивитися на минулі ігри полтавчан вже не було сенсу, тому ми і концентрувалися на власній грі.

– Як на полі відчувався нерв гри?

– Дійсно, все це відчувалося, плюс прохолодна погода додавала певні корективи у гру. Але ніхто не хотів поступатися – це було добре видно по великій кількості стиків і єдиноборств. Ну, а в кінці гри нам більше пощастило. Можливо, ми більше прагнули до перемоги, тому нам сприяла вдача, і ми зуміли здобути у грі три очки.

– У тебе було пару моментів – в першому таймі воротар потягнув, а після перерви ти пробив над поперечиною з близької відстані. Згадаєш ці епізоди?

– У першому таймі, коли я прибрав захисника і завдав удар, там більш незручний момент був, і якби я там забив, то це було б з області фантастики. Головне, що ці моменти створюються – це вже добре. У другому таймі, коли я вже бив головою – той момент був більше спонтанний, і там я не встиг зреагувати на подачу певною мірою, тому і не вдалося забити.

Пресслужба СК «Дніпро-1»