Ігор Когут був визнаний кращим гравцем СК “Дніпро-1” у 2019 році. Такий підсумок опитування, що проходило наприкінці грудня серед вболівальників-відвідувачів нашого сайту та підписників клубних сторінок у соцмережах.

Нагадаємо, ми приймали від учасників голосування варіанти трійок кращих гравців. Перше місце приносило футболістові 3 бали, друге – 2, третє – 1 бал. У підсумку Ігор Когут переміг зі значною перевагою, набравши 417 балів (93 перших місць, 57 других та 24 третіх). Другий результат у Валерія Юрчука (268 балів), третій – у Сергій Логінова (223 бали).

Цікаво, що Ігор Когут був визнаний кращим і влітку – за підсумками сезону 2018/2019, в якому “Дніпро-1” став переможцем першої ліги та вийшов до УПЛ. І от нове визнання – найкращий показник стабільності гравця та ставлення вболівальників, які цінують його майстерність та самовідданість на полі.

Як ми й обіцяли, без призів не залишаться й вболівальники. Ті, хто у вірному порядку назвав трійку кращих гравців-2019, отримають плакат-календар СК “Дніпро-1” на 2020 рік. Таких провидців-аналітиків виявилося 11 осіб. В Новому році ми зв’яжемося з переможцями для вручення призів. Вітаємо!