Стрічки новин останніми днями майорять повідомленнями про аномальну зиму у Туреччині. Делегація «Дніпра-1» на зборі може підтвердити на власному досвіді – це правда. Але примхи природи не впливають на тренувальний процес нашої команди.

Сніг, який в Анталії зафіксували вперше за останні три десятиліття, знову пішов сьогодні вранці. Утім, ще до першого тренування він вщухнув, а згодом й взагалі розвиднилося. Звичайно, про комфортну теплу температуру не йшлося, але для роботи були усі умови. На занятті тренери запропонували гравцям декілька тактичних ігрових вправ. Відпрацювали дії на флангах, розвиток атак та швидкий перехід до нападу після перехоплення.

Ввечері вищезгадані напрацювання закріпили в умовах, наближених до «бойових». Розділившись на повноскладні команди, спортклубівці у серії вправ відпрацьовували різні фази гри. А наприкінці другого тренування, яке після заходу сонця завершувалося за дуже прохолодної температури, зіграли вже по-справжньому – на все поле, два тайми по 8 хвилин. Перша половина двобою завершилася без голів, а під завісу другого тайму «червоні» забили у ворота «білих» три голи поспіль.

Усі вийшли напрочуд красивими. Рахунок відкрив Олександр Назаренко, що промчав на фірмовій космічній швидкості правим флангом і елегантно вразив дальній кут. Потім після прострілу з того ж краю Артем Довбик хибними рухами розкидав усіх захисників та влучно пробив з близької відстані. А на останніх секундах Єгор Ярмолюк ефектно пробив під дальню стійку з позиції лівого інсайду.

Завтра «Дніпро-1» очікує черговий тренувальний день, а у п’ятницю відбудеться перший спаринг проти болгарського «Берое».