Півзахисник СК «Дніпро-1» Арсеній Батагов отримав приз кращого футболіста захисного плану ДЮФЛУ 2019 року у віці не старше 17 років.

– Нагорода – це, звичайно, дуже приємно, але значно важливіше заграти на хорошому рівні у майбутньому. Треба стати хорошим футболістом, а там вже і нагороди прийдуть.

– Ти за останні місяці грав за усі команди СК «Дніпро-1», за юнацьку збірну України. Такий шалений графік на тебе не тиснув?

– Можливо, це і важко у фізичному сенсі, але дуже цікаво подивитися, як ти виглядаєш на різних рівнях. У першу чергу, це цікаво для себе, як ти граєш на тлі різних суперників.

– Хлопці, які посіли з тобою друге та третє місця – сильна компанія?

– Так, я з ними і в збірній разом грав, добре їх знаю. Вони – хороші хлопці, з якими у мене чудові стосунки. Вони футболісти дуже високого рівня, тому і грають в київському «Динамо».

– А наскільки ця нагорода стала для тебе неочікуваною? Які були перші емоції?

– Відверто кажучи, про те, що потрапив до списку номінантів, дізнався в Інтернеті, адже навіть забув про те, що є такі конкурси. Звичайно, коли отримав приз, дуже радів.

– Хто з відомих фахівців до тебе підходив у Києві і вітав?

– Підходили тренери юнацьких збірних – Володимир Іванович Єзерський, який тренує збірну мого віку, а також Сергій Миколайович Нагорняк вітав. Було дуже приємно.

– Партнери по команді жартували після нагородження?

– Так, трохи було (посміхається).

– З Мессі не порівнювали?

– Ні (сміється). Ще рано.

– Які завдання перед собою ставиш на наступний рік?

– Треба намагатися продовжувати розвиватися, щоб грати на рівні Прем’єр–ліги.

Пресслужба СК «Дніпро-1»