Два голи та результативний пас – цей здобуток Артема Довбика дозволив йому бути номінованим на звання Гравця тижня у Лізі Конференцій. Голосувати можна за посиланням, а поки тривають вибори, читайте та дивіться інтерв’ю з героєм матча.

– Артеме, твій здобуток говорить, що повернення бомбардира відбулося?

– Можна сказати і так, але я хотів би відзначити усю команду, яка провела дуже хороший матч. Усі зіграли на дуже високому рівні, а я лише ставив крапки в епізодах.

– Наскільки відчувалося, що гра дається легко, особливо у першому таймі?

– Може, й склалося таке враження, що гра була легкою, але насправді було важко. Спека змушувала пристосуватися до погодних умов. Але в цілому, ми виконали план на гру. Забили два швидкі голи, потім ще й третій у роздягальню – після цього змогли трішки видихнути.

– Ти не зміг дограти матч. Заміна пов’язана зі втомою, що накопичилася за цей важкий відрізок сезону? І як зараз почуваєшся?

– Так, в мене була судома, через до не зміг продовжити матч. Але зараз все добре, відновлююся.

– Наскільки важливим є те, що команда під час війни має змогу грати на міжнародному рівні?

– Це дійсно дуже важливо – показувати усьому світу, що коїться зараз в Україні. Ми всі переживаємо, стежимо за подвигами Збройних сил України. Окремо хотів би передати велику шану нашим воїнам з батальйону Дніпро-1, які захищають нас та боронять нашу країну.

– Прямо зараз ти вирушаєш до збірної. З якими думками?

– До збірної завжди приємно повертатися, тому настрій добрий. Зараз буде тяжкий переліт та три важкі гри, тому і налаштування відповідно серйозне.