Чемпіонат U-21. 5 тур.
2 жовтня. 15:00. Придніпровськ. НТБ «Дніпро».
СК «Дніпро-1» — «Ворскла» (Полтава) 1:1 (0:0) 
Арбітр: Олександр Омельченко (Слов’янськ)
Асистенти арбітра: Ярослав Трехліб (Дніпро), Володимир Жарий (Павлоград)
Четвертий арбітр: Ростислав Дубина (Дніпро)
Спостерігач арбітражу: Валерій Курганов (Олександрія)
СК «Дніпро-1»: 1. Зновенко, 98. Сафронов, (25.Жінчин,66), 8. Кіреєв (кап), 27. Заєць, 15. Горілий (15.Зайков,81), 11. Соловйов, 77. Ховайко,  89. Крилов (4. Полонський,46), 3. Сидоренко (9.Тяпкін,46), 7.Шинкаренко, 18. Ярмолюк (23. Домарацький,66)
Запасні: 71. Макаровський, 87. Волинець, 21. Віговський, 44. Бацман.
«Ворскла»: 51. Ісенко, 56. Чуєв, 36. Дубко (кап), 32. Куценко, 43. Дмитрук, 19. Челядін (24.Посєвкін,46), 47.Гаджук, 41. Мамро (37.Книш,78), 53. Семілет, 54. Власов, 45. Кравчук.
Запасні: 81. Слуцький, 16. Павлюк, 14. Товстий, 15. Кулаковський, 35. Костенко, 49. Бугаєнко, 48.Хрипчук.
Попередження: Семілет (39), Гаджук (55), Ісенко (57).
Голи: Тяпкін (55, з пенальті), Семілет (64).
На 59-й хвилині Ярмолюк не реалізував пенальті (штанга).

Стартовий склад дніпрян відчутно змінився після крупної в Олександрії. На допомогу молодіжному складі з першої команди прийшов Сафронов, який склав пару центральних захисників разом із Горілим, що пропускав минулий матч через дискваліфікацію. Крім того на лівий фланг захисту повернувся Сидоренко, який повністю відновився після травми, а в лінії атаки місце було довірено Крилову.

Господарі мали чудову нагоду відкрити рахунок вже на 10-й хвилині. Спочатку голкіпер «Ворскли» зреагував на підступний удар Заєця, потім воротар виграв ближній бій у Ховайка, але і на цьому атака дніпрян не закінчилася, і Шинкаренко спробував п’ятою спрямувати м’яч у сітку, проте тепер на лінії воріт виріс захисник полтавчан, який розрядив обстановку.

Гості відповіли кількома гострими прострілами, але жоден з них до удару полтавчанам довести не вдалося. Вперше Зновенко довелося вступити у гру на 18-й хвилині, коли ворота спортклубівців зреагував на небезпечний удар метрів з 22-х. А буквально у наступній атаці суперника Зновенко необачно зіграв не перехопленні за межами карного майданчику, але полтавчани не скористалися цим моментом. Зовсім вбивчий момент «Ворскла» не використала на 35-й хвилині зустрічі, коли Зновенко спочатку відбив удар Кравчука після виходу сам на сам, але м’яч знову опинився у форварда гостей, який зробив ще один удар, проте тепер на допомогу дніпрянам прийшли поперечина і стійка!

У свою чергу, був непоганий момент і у Крилова, який вже знаходячись у штрафному майданчику з хорошої позиції пробив у руки голкіперу.  Надійно зіграв Ісенко і після гострого прострілу Заєця, який розіграв непогану комбінацію з Ярмолюком.

У перерві тренерський штаб днпірян провів подвійну заміну, випустивши Полонського і Тяпкіна, в результаті чого гра команди дещо перебудувалася, а сам Полонський вже у першій атаці міг відкрити рахунок, але з лінії воротарського майданчику пробив головою вище воріт. А на 55-й хвилині тандем Полонський – Тяпкін створили таки перший гол: захисник полтавчан притримав Полонського рукою у власному штрафному майданчику і Тяпкін впевнено переграв з 11-метрової позначки Ісенка. А ще за дві хвилини Полонський заробляє другий пенальті – тепер суперник штовхнув Данила у спину! Тепер до м’яча підійшов Ярмолюк, який також пробив в інший кут, ніж у тій, куди стрибнув Ісенко, проте цього разу м’яч, зачепивши стійку, пішов за межі поля…

А от полтавчани втілили у гол фактично першу гостру атаку у другому таймі – Семілет у дотик замкнув простріл з правого фангу -1:1. Після цього гості додали в активності і Посєвкін міцно приклався до м’ячу з лінії штрафного майданчику, але сфера пролетіла в сантиметрах над поперечиною. Іншу гостру атаку гостей, тепер вже після пасу з лівого флангу, завершував Кравчук, і знову м’яч пройшов поруч із стійкою дніпровських воріт. В ці хвилини господарі більше діяли на контратаках і деякі з них були досить перспективними, але їх ніяк не вдавалося довести до логічного завершення. Був і потужний удар Домарацького метрів з 23-х, але він не був дуже складним для голкіпера «Ворскли». У підсумку гра завершилась цілком бойовою нічиєю 1:1.

Пресслужба СК «Дніпро=1»