Перед ранковим тренуванням п’ятниці головний тренер «Дніпра-1» Ігор Йовічевіч звернувся до команди з коротким аналізом гри проти сербського «Спартака». Він вказав на недоліки та відзначив позитивні моменти у діях своїх підлеглих А ще звернув увагу на цікавий факт: у першому таймі команда пробігла більше, ніж у другому, але зміст гри був протилежний. «Більше бігати не означає краще грати», – сказав тренер. Звичайно, цей показник є дуже важливим та красномовним у сучасному футболі. Але окрім номінального обсягу бігової роботи, треб знати, куди, коли і як бігти, тобто зберігати структуру гри.

Метою тренування було відновити м’язи після першої ігрової практики та підготуватись до завершального відрізку збору, який обіцяє бути важким, без вихідних. Зокрема, завтра спортклубівці запланували два тренування. Що стосується найближчих контрольних матчів, то вони відбудуться 25 та 26 січня.

Сьогодні ж футболісти виконали бігову роботу, а потім розділились на групи для матчів у теніс-болл. На одному з майданчиків відбувся міжнародний матч. Латиноамериканське тріо Дуглас – Тейлор – Ді Франко протистояло інтернаціональній тренерській команді Йовічевіч – Баришніков – Ізан Мартін. В емоційному, але дружньому суперництві гору взяв досвід.