Захисник СК «Дніпро-1» Валерій Лучкевич прокоментував підсумки переможного гостьового матчу проти «Металіста 1925» (2:1):

– Одразу скажу, що «Металіст 1925» дуже хороша команда, яка грає у технічний футбол, і вони намагаються контролювати м’яч під час матчу. В принципі ми до цього були готові, хоча моментами нам у першому таймі і не вдавався пресинг. В через власну помилку, я особисто вважаю, ми перший тайм провалили.

– Було видно, як важко ти залишав поле.

– Це фізична втома. Я, нажаль, ще не готовий повністю на сто відсотків. Десь з колеї мене вибила травма, через яку я пропустив три тижні, хоча зараз вже провів два матчі і поступово набираю ти кондиції, в яких повинен знаходитися. Тому дякую тренерському штабу за довіру, намагаюся її виправдовувати. Попереду буде кілька вихідних, після чого знову в бій, почнемо тренуватися і набирати форму.

– Партнер нашого клубу Рarimatch обрав кращим гравцем матчу Білла. Погоджуєшся з цим варіантом, чи є власний?

– Справді, хочеться відзначити Білла, який дуже добре вийшов на поле, він молодець! Після матчу усі до нього підійшли і привітали, сказали, що він красень. Так що він цілком заслужено отримав цю нагороду. Нехай і далі так продовжує працювати, не опускає голову, і все буде добре і у нього особисто, і у команди.

– «Дніпро-1» після гри затанцював в центрі поля на ОСК «Металіст», чим, здається, дніпровська команда вразила місцевих глядачів, які від футболістів з нашого міста такого раніше ніколи не бачили.

– Треба зламувати стереотипи і вводити щось нове (посміхається). Ось і вводимо.