Захисник СК «Дніпро-1» Валерій Лучкевич після матчу проти «Динамо» дав інтерв’ю журналістам програми ПРОФУТБОЛ Digital:

– Валерію, що сталося у перерві матчу? Чому так змінилася гра дніпрян?

– Перший тайм ми провели дуже хорошо. Наш тренерський штаб добре розібрав гру «Динамо», обрав правильну тактику, ми вірно рухалися, контролювали м’яч і десь створювали гострі моменти. До перерви ми загалом правильно грали: не сіли в оборону, не ставили «автобус», а намагалися накривати суперника на його половині поля і це нам вдавалося. Ну, а у другому таймі ми десь підсіли, адже сили не безмежні. Плюс одразу після перерви нам гру зламав швидкий гол, хоча ми і очікували, що суперники одразу побіжуть вперед і будуть накривати, а через це у нас пішла нервовість і помилки.

– Сьогодні у «Дніпра-1» було дуже мало ударів по воротах. Чому настільки складно було проходити захист «Динамо»?

– «Динамо» – гранд нашого чемпіонату, в складі якого грають хороші футболісти. Так, нам в атаці було важко, хоча у першому таймі нам і вдавалося виходити у напад та створювати моменти, але після перерви, повторюся, ми підсіли, тому було важкувато.

– Відомо, що дніпряни прагнуть до єврокубків, але у поточному сезоні спортклубівці не здобули жодної перемоги над прямими конкурентами . Чому так сталося?

– Чемпіонат за один матч не виграєш. Необхідно набирати очки із тими командами, із ким ти зобов’язаний це робити. Так, у нас невдалі результати в іграх із грандами, але ми боремося і будемо боротися, адже наша ціль – це єврокубки.