У тривалу подорож вирушає «Дніпро-1» сьогодні опівдні за середньоєвропейським часом. Наша команда має провести матч-відповідь Ліги Європи на Кіпрі, а потім – зустріч чемпіонату України з «Динамо» у Львові.

До складу делегації спортклубівців увійшли 20 футболістів:

воротарі Владислав Рибак, Яків Кінарейкін, Валерій Юрчук, Макс Валеф;

захисники Микита Кононов, Володимир Адамюк, Габріел Бузанелло, Сергій Логінов, Олександр Сваток

півзахисники Едуард Сарапій, Олександр Піхальонок, Олексій Гуцуляк, Руслан Бабенко, Валентин Рубчинський, Домінго Бланко, Ігор Когут, Олександр Назаренко, Володимир Танчик

форварди Артем Довбик, Артем Громов

Дуже приємно відзначити повернення після травми Олексія Гуцуляка, який має шанс потрапити до заявки. Водночас через ушкодження залишились на лікування у Кошице Еміліано Пуріта, Валерій Лучкевич та Сергій Горбунов. Через дискваліфікацію на Кіпрі не зіграє Едуард Сарапій, якого було вилучено у першій зустрічі.

Сьогодні ввечері у нашої команди заплановані передматчеві тренування та пресконференція. З журналістами поспілкуються головний тренер Олександр Кучер та один з гравців. Українські журналісти свої запитання можуть поставити за електронною поштою [email protected] до 18 години.

Нагадаємо, матч-відповідь Ліги Європи АЕК – «Дніпро-1» відбудеться у четвер, 25 серпня, о 19 годині. Пряму трансляцію можна буде побачити на телеканалі «2+2» та YouTube-каналі Footballhub.