Завжди заряджений на перемогу і боротьбу Владислав Дубінчак ніколи не залишає вболівальників байдужими. Саме голоси фанів принесли йому звання кращого гравця «Дніпра-1» у вересні за підсумками опитування на клубних сторінках у соцмережах.

– З якими відчуттями побачив пост про свою перемогу?

– Було дуже приємно, що вболівальники проголосували та оцінили мою роботу. Звичайно, завжди приємно отримувати призи та нагороди, але все це завдяки команді, тому що ми усі разом працюємо та здобуваємо результат.

– Наскільки команда задоволена результатом та грою в останній місяць?

– Якщо оглядати минулі матчі, ми обіграли тих, кого й мали. А от суперникам, з якими ведемо боротьбу у турнірній таблиці, програли, тому незадоволені. Усі хочуть кращого результату, перемог у лобових матчах. Тому будемо працювати. Якраз зараз в нас попереду така гра з хорошим суперником, тому треба обов’язково прагнути до перемоги. Докладемо до цього усіх зусиль.

– Якраз про найближчий матч і мали намір запитати. «Колос» стартував у чемпіонаті не дуже вдало, тим не менш, навряд чи цього суперника можна недооцінювати…

– Ні в якому разі ми не очікуємо легкої гри. Буде важко – це сто відсотків. Плюс вони мають матч у запасі, тому, я вважаю, все ще перебувають у гонці. «Колос» має дуже хорошу команду, і нам треба буде докласти усіх зусиль, аби їх перемогти.

– Ти все міжсезоння влітку провів у «Динамо», а сюди повернувся за лічені дні до початку чемпіонату. Наскільки важко чи легко було пригадати командні зв’язки?

– Коли був у «Динамо», все одно підтримував зв’язок з тутешніми хлопцями. Розумів, що скоріш за все повернуся. Все відбулося швидко та легко: мене добре прийняли назад, тренер та партнери підтримали. Було лише 3-4 дні, але я все одно вийшов в основному складі, і ми виграли той матч за непоганої гри.