Захисник СК «Дніпро-1» Владислав Дубінчак поділився власними враженнями після перемоги над «Вересом» (1:0):

– Відчуття від матчу позитивні. Ми задоволені, що зуміли сьогодні перемогти, зуміли взяти три очки і це для нас головне. У боротьбі за єврокубки очки у таких матчах втрачати неможна. У суперника досить досвідчена команда, яка грала від оборони, перекриваючі усі зони. Іноді суперник грав навіть у шість захисників, тому нам було досить важко розхитати їх оборону. У другому таймі ми почали грати більш прагматично, тобто більше закидати м`ячі за спину суперникам, в результаті чого у нас з’явилися моменти, один з яких ми і втілили у гол.

– Вболівальників часто цікавить питання: чому «Дніпро-1» з перших хвилин не рве суперника, а чекає якийсь час, коли вже з’являються проблеми?

– Відверто кажучи, щоб спочатку матчу рвати суперника треба забивати швидкий гол, але так далеко не завжди вдається. Тим більше, що суперник одразу дуже низько сів у захист, тому спочатку ми намагалися його розкатати. Але у перерві тренер зробив певні корективи у грі, і тепер ми намагалися діяти більш прагматично, грати вперед, підбирати м’ячі і саме так розпочинати атаки. Тому у другому таймі нам гра краще далася.

– Як там справи у Сашка Назаренка?

– Я бачив, що у нього там коліно у крові, і є шишка. Важко сказати, наскільки важка там травма, але будемо сподіватися, що усе буде добре.