Портал goldtalant.com.ua підвів традиційні підсумки місяця, визначившись із найкращими гравцями країни у своїх вікових категоріях.
Повернувшись у «Дніпро-1» з «Динамо» після дублю у фіналі золотого чемпіонату світу U-20, Владислав Супряга повернув собі і звання кращого футболіста України у віковій категорії U-19 у вересневому опитуванні проекту «Золотий Талант».
Він вже визнавався кращим в липні і серпні 2018 року, а повернувся на вершину за підсумками вересня 2019 року. У проміжку між цими віхами було відрядження в «Динамо» – не найвдаліший відрізок в його кар’єрі, а повернення у «Дніпро-1» пішло 19-річному форварду на користь. Він знайшов стабільну ігрову практику на рівні Прем’єр-ліги (вже провів на полі 570 хвилин – майже в три рази більше, ніж в «Динамо» за весь минулий сезон) і забив три м’ячі. Два з них – у вересні в матчі з «Карпатами (2:0).
Друге місце у киянина Георгія Цітаішвілі, а на третьому ще один дніпряни – Олександр Назаренко, якого було визнано кращим гравцем серпня 2019 року. Загалом Владислав Супряга набрав 240 балів в опитуванні, Георгій Цітаішвілі – 166, а Олександр Назаренко -143.
Також у десятку кращих гравців U-19 потрапив 17-річний спортклубівець Арсеній Батагов, який посів 7 місце, набравши 31 бал.

Пресслужба СК «Дніпро-1» за матеріалами goldtalant.com.ua