Захисник спортклубівців Владислав Шаповал відповів на запитання журналістів на відкритому тренуванні команди, яке відбулося напередодні домашнього поєдинку проти полтавської «Ворскли».

– Владе, як для команди пройшла перерва у чемпіонаті?

– Був звичайний режим. Спочатку тренувалися двічі на день, а зараз вже нас трохи “відпустили”, і ми перейшли на одноразові тренування. В цілому, готуємося до гри  – все добре.

– Команда встигла провести спаринг за цей час.

– Так, провели непоганий контрольний поєдинок з луганською «Зорею», який закінчився унічию, хоча, гадаю, ми могли у цьому матчі зіграти і на перемогу. Проте, нічого страшного, все пройшло нормально.

– Попереду у вас в суперниках полтавська «Ворскла», яка замикає турнірну таблицю чемпіонату. Можна сказати, що «Дніпро-1» у цьому матчі буде фаворитом?

– Скоріш за все так, адже ми будемо грати на власному полі з підтримкою наших вболівальників. Тому, ймовірно, що діятимемо першим номером, хоча поки не можу конкретно про це говорити, адже тренери ще не казали про тактичні нюанси у найближчому матчі. Тут ще треба відзначити, що у полтавчан змінився головний тренер, і це може вплинути на їхню гру.

Пресслужба СК «Дніпро-1»