«Ворскла» U-19 – СК «Дніпро-1» U-19 – 2:4 (2:1)

Контрольний матч. Полтава. Стадіон «Лтава»

СК «Дніпро-1»: Олійник, Чалий, Головацький, гравець на перегляді, гравець на перегляді, Щуров, Єршов, Тимошенко, Я. Кравченко, Поздняков, Приступа

2 тайм: Олійник, Юркевич, Козубенко, Попов, Бойко, гравець на перегляді, Лебедєв, гравець на перегляді, гравець на перегляді, Поздняков, Свистун

Голи: Кравченко (4), Черниш (37), Гладковський (45, пен.), Свистун (54), Лебедєв (84, 89, пен.)

Юнацький склад «Дніпра-1» перший цикл підготовки до нового сезону завершив грою з полтавською «Ворсклою». Звісно, що до цієї гри не велося цілеспрямованої підготовки, і, зокрема, напередодні команда провела дуже важке тренування. Тож, матч просто був вписаний у тренувальний процес, тим більше, що зараз ще й триває перегляд потенційних новачков.

Спортклубівці розпочали гру дуже активно, і вже на 4-й хвилині відкрили рахунок. Пресинг призвів до помилки суперників біля їхнього штрафного, і партнери вивели Ярослава Кравченка прямісінько на воротаря. Форвард не схибив.

«Дніпро-1» продовжував атакувати і цілком міг подвоїти рахунок. Найбільш гострий момент втратив Поздняков, якого Щуров закинув у забіг до голкіпера ледь не з центра поля. На жаль, той не переграв воротаря, а добивання прийняв на себе захисник.

Після паузи на охолодження перевага перейшла до «Ворскли». І господарі досягли свого ближче до перерви. На 37-й хвилині скористався несподіваною втратою нашого гравця і метрів з 20 влучно пробив. А на останніх секундах тайму Гладковський реалізував пенальті, вивівши полтавців вперед.

У другому таймі обидві команди провели велику кількість замін. Краще вони відбилися на грі «Дніпра-1», який протягом усього тайму володів помітною перевагою. «Ворскла» взагалі не створила жодної загрози воротам Олійника, а ось наша команда шанси створювала і цілком заслужено здобула вольову перемогу. Рушійною силою спортклубівських атак стали Сергій Лебедєв та Крістіан Свистун.

На 54-й хвилині Свистун класно змістився в центр, де зіграв на випередження, замикаючи простріл зліва. А наприкінці матчу перемогу спортклубівської молоді приніс Лебедєв. Спочатку він за рахунок індивідуальної майстерності вийшов на ударну позицію та поцілив у дальній кут, а потім реалізував пенальті, що заробив Свистун.

Пресслужба СК “Дніпро-1”, фото – ФК “Ворскла”