Національна збірна України з перемоги 1:0 над командою Ірландії у Дубліні розпочала виступ у новому розіграші Ліги Націй. Для нашого клубу у цій грі сталася історична подія, адже вперше в історії одразу два гравці СК «Дніпро-1» взяли участь у поєдинку в складі головної команди країни.

Форвард спортклубівців Артем Довбик вийшов у цьому матчі у стартовому складі і провів на полі 80 хвилин, а якби не мінімальний офсайд, то ще у першому таймі він міг би стати автором результативної передачі, але тільки після перегляду відеосистеми бригада арбітрів скасувала взяття воріт. Для Артема цей матч став 9-м за національну команду (забито 3 голи).

А на 72-й хвилині зустрічі на поле вийшов півзахисник СК «Дніпро-1» Олександр Піхальонок, для якого ця зустріч стала дебютом в складі збірної України (до цього він грав за національну команду тільки у спарингах проти клубів, що не йде у залік ігор за збірну).

Вже 11-го і 14-го червня у польському Лодзі українці зіграють ще два матчі в рамках Ліги Націй проти команд Вірменії та Ірландії.