Післяматчевий коментар головного тренера СК «Дніпро-1» U-19 Віктора Біцюри:

– У першому таймі ми володіли перевагою, але не реалізували декілька моментів. Суперник наситив лінію захисту, яку важко було пройти. Відбиток наклав і осінній стан поля, на якому дещо гальмувалася робота з м’ячем. Свої моменти зуміли реалізувати після перерви та виграли матч.

– Після вдалого старту були чотири матчі поспіль без перемог, і нарешті вдалося знову виграти. Необхідність перемагати аутсайдера не тиснула зайвим тягарем перед матчем?

– Так, ми не брали очки, але головний здобуток свій вимірюємо тим, як хлопці ростуть та додають у грі. Взагалі-то, ці чотири матчі ми провели непогано. Лише одна чи дві не дуже вдалися. Завжди намагаємось грати першим номером, контролювати м’яч. І від хлопців вимагаємо частіше отримувати передачі, працювати з м’ячем. Все це, звичайно, може обертатися помилками, і саме індивідуальні похибки не дозволили досягти результату в останніх іграх. Але, сподіваюсь, через ці матчі хлопці зробили крок уперед і прогресуватимуть надалі, щоб на них звертали увагу тренери U-21 та основного складу.