Головний тренер “Дніпра-1” (U-19) Віктор Біцюра прокоментував поразку від “Олександрії”.

– Програвати завжди неприємно, але ми не робимо з цього трагедії. Команда перебуває у стадії становлення, має багато молодих та нових хлопців. Ми награємо зв’язки, і щось виходить, а щось ні. У нових хлопців непоганий потенціал, тому потрібно терпіння та час.

– Прокоментуйте, будь ласка, помилки голкіпера, а також те, що не вдається доводити до завершення власні атаки…

– Помиляються усі. Як завжди кажуть, помилки воротарів є помітнішими. На цьому життя не закінчується. Важливіше, щоб хлопці були психологічно стійкими. Зараз такий період, що проти нас грають старші суперники. Помилки були, є і будуть, але ми маємо триматися власної лінії.

– А що стосується атаки? Активність Полонського, здається, могла принести результат, але його та партнерів підвела реалізація…

– Я нікому не можу в чомусь дорікнути. І виокремлювати нікого не буду. Усі докладали максимум зусиль. Хтось, звичайно, зіграв краще, хтось дещо гірше. Дебютував у нас сьогодні Сашко Кілик, хлопець 2003 року народження. А моменти, які ми не реалізуємо, демонструють рівень майстерності. Треба його підвищувати. Працюємо над цим.

– Дуже часто сьогодні гравці захоплювалися індивідуальними діями. Це особливості юного віку?

– Якщо вони намагаються обіграти, володіють дриблінгом, це потрібно використовувати. Інша справа, що вони ще не відрізняють ситуацію, де треба швидше передати м’яч, а де необхідно взяти гру на себе. Це все нормально. Наше завдання – підказувати, і гравці мають перебудовуватись з юнацького футболу на дорослий.

Пресслужба СК “Дніпро-1”