Головний тренер СК «Дніпро-1» – U-19 Віктор Біцюра прокоментував підсумки контрольного поєдинку проти ФК «Олександрії» – U-19 (4:1):

– Перемагати завжди приємно, але не критичним був би і інший результат. Команда зараз будується фактично заново і у нас багато молодих хлопців, тому на цей час нам важливо їх навчити. Багато що нам сьогодні вдавалося, щось ні, але головне, щоб вони розуміли, що саме від них вимагають.   Тільки так ми можемо прогресувати. Щодо спарингу, то він був хороший. Дякуємо супернику, що приїхали з Олександрії, у них також багато нової молоді. На цьому рівні, можливо могли забити і більше, але зараз працюємо над іншим: перебудовуємо команду, налагоджуємо зв’язки, переглядаємо хлопців і рухаємося у цьому напрямку далі.

Щодо потенціалу команди, то у нас для усіх двері відчинені. Багато хлопців у нас з Академії 2004 року народження, ну і окремі позиції ми намагаємося підсилити хлопцями з інших клубів.  Але не будемо на цьому зараз загострювати увагу. У нас ще є час для роботи і їм ще потрібно показати і довести те, на що вони здатні. Зі свого боку і ми будемо приймати рішення, коли саме зможемо на них розраховувати – зараз, або у майбутньому. Все залежатиме від того, який рівень вони зуміють показати.