Головний тренер луганської «Зорі» Віктор Скрипник підвів підсумки контрольного матчу проти СК «Дніпро-1» (2:2)

-Хороший спаринг, динаміка, добрий момент для того, щоб краще ознайомитися із молоддю. Не завжди їм грати проти команд рівня Другої ліги, а ось сьогодні вони спробували себе на тлі хорошого суперника, такого  як «Дніпро-1», на хорошому стадіоні і полі, і це добрий шанс подивитися на них у такому спарингу.

– Якби не товариський статус матчу, гол Артема Громова потрапив би до рейтингу кращих голів сезону?

– Ну, це ж не ми вирішуємо (посміхається). Я радий, що він не тільки забив гол, а ще і зробив результативну передачу, коли ми забивали другий м’яч  – ось це для мене важливо. Хоча, гол вийшов красивим, який рідко побачиш. Добре, що у нас є такі хлопці, які можуть і через себе забити, і отакий гол з центру поля.  Можу його привітати, але не більш цього.

– Сьогодні ваша команда двічі швидко відповідала на голи дніпрян.

– Буває так. У першому колі ми отримали гол «у роздягальню» у першому таймі і не швидко відігралися після перерви. Футбол така річ, що все буває по різному.  Ми у першу чергу дивимося на те, що нас цікавить. Голи, звісно, також цікавлять, але пропущені навіть у меншій мірі, адже у нас грав не оптимальний склад, тому за це ми, трохи пожуримо, проте  все ж таки ми у першу чергу думаємо про те, як грати у нападі.

Пресслужба СК «Дніпро-1»