Пресконференція головного тренера «Олімпіка» Вісенте Гомеса:

–  Ми провели відмінний матч: зуміли провести три м’ячі та створили купу гольових моментів, хоча і зробили помилки у захисті, що призвело до двох пропущених м’ячів – це ті епізоди, над якими нам треба працювати. Насправді, останні наші перемоги – це тільки початок. Ми тільки в процесі формування команди і ще у нас багато речей, над якими варто працювати. Головне, що нам вдалося зробити – змусити гравців повірити у певну ідею і об’єднатися навколо неї. Це все заради чого ми і працюємо щодня.
Чи можна потрапити цим складом у єврокубки? Подивимося, що вийде. Знову ж таки, ми працюємо не так давно, ми тільки залишили останнє місце у турнірній таблиці, і не слід забувати про те, що попереду ще багато матчів. Є над чим працювати і важко загадувати наперед. Чемпіонат досить рівний і можна опинитися на будь-якому місці.
Ми не відмовляємося від тієї філософії, що футболісти постійно повинні битися і віддаватися на полі до кінця. Інша справа, що суперники бувають різні, але нам хочеться домінувати в будь-якій грі. При цьому футболісти завжди повинні битися, навіть коли команда володіє м’ячем. .

Пресслужба СК «Дніпро-1»