Після того, як визначився суперник СК «Дніпро-1» по 1/8 фіналу Кубка України (ним став першоліговий «ВПК-Агро» з Магдалинівського району Дніпропетровщини) вболівальники вже зараз знаходяться у справжньому очікуванні обласного дербі, хоча до гри ще два тижні. Ну, а ще додаткової інтриги додає матчу факт братського протистояння – Сергія Логінова з «Дніпра-1» і Олександра Логінова з «ВПК-Агро». Насправді, це першій подібний двобій в історії нашого клубу, коли б гравцю спортклубівців протистояв в іншій команді його рідний брат.
Але є цікавий факт – це вже не перше таке протистояння Логінових, раніше вони вже зіграли один подібний матч. Ось протокол цієї гри.

Чемпіонат України. Сезон 2012/13. Перша ліга. 27 тур.
27 квітня 2013 року. Кіровоград. Стадіон «Зірка». 3300 глядачів.
«Зірка» (Кіровоград) – «Динамо-2» (Київ) 2:2 (1:1)
Судді: Дмитро Кривушкін (Харків), Валерій Кісельов (Суми), Денис Шудрик (Сімферополь)
«Зірка»: Ширяєв, Пінчук, Бочкур, Родина, Горбаненко (Іванов, 69, Порошин, 79), Шаврін, Галенко, О. Логінов (Рудницький, 90), Степанов (Фатеев, 65), Кочура, Насібулін. Запасні: Гонщик, Загальський, Травкін. Головний тренер: Ілля Близнюк.
«Динамо-2»: Кичак, Рижук (Чорноморець,54), Кушніров, Коркішко, Суарес, Мединський, Теміле (Гемега,71), Лухтанов, С. Логінов, Бутенін, Каверін (Морозенко,87). Запасні: Ісраілов, Козлов, Хобленко, Рудько. Головний тренер: Андрій Гусін.
Голи: Галенко (19), Шаврін (69, з пенальті) – Лухтанов (39), Мединський (62).
Попередження: Галенко (55), О.Логінов (83), Шаврін (87), Насібулін (90+4), Порошин (90+4) – Каверін (30), Коркішко (47), Чорноморець (55), Теміле (68), Мединський (73).

Отже, то протистояння закінчилося бойовою нічиєю 2:2, в якому арбітр матчу Дмитро Кривушкін (зараз, до речі, обслуговує матчі УПЛ) роздав 10 жовтих карток, одну з яких Олександру Логінову. Цікаво, що у тому матчі за команду Сергія Логінова грали і теперешні його одноклубники – Дмитро Коркішко (отримав жовту картку) та Олексій Хобленко, що правда останній на поле так і не вийшов.

Пресслужба СК «Дніпро-1»