Післяматчеве інтерв’ю головного тренера «Дніпра-1» U-19 Геннадія Щекотиліна.

– Рахунок, як-то кажуть, на табло, вболівальники та молоді футболісти у захваті. А як сприймають підсумок матчу тренери?

– Ми сприймаємо все доволі стримано. Звичайно, радіємо за хлопців, тому що вони докладають величезних зусиль. І такий результат, а особливо гра у другому таймі дає їм можливість розуміти, що вони на вірному шляху. Яких зусиль вони докладають – відповідно, таку гру та результат отримують. Звичайно, ми за них радіємо, і сьогодні я можу сказати, що вони, особливо у другому таймі, були єдиним колективом, командою, що нас тішить.

– У першому таймі гру нібито контролювали, але були проблеми у завершальній фазі атак. Добре, що вдалося забити до перерви?

– Так, у першому таймі ми відчували складнощі у розумінні гри, розпізнаванню простору. Не виходила гра між лініями, особливо в глибину не було пропозицій. Тому у цьому плані ми внесли корективи, хлопці нас почули і у другому таймі гру змінили. За рахунок цього мали величезну перевагу та створювали багато моментів. Вбігали у потрібні зони, тому все склалося.

– Ківінду прорвало?

– Ківінда багато працює над собою. Не лише у фізичному плані, а й перебудовується у мисленні. Він почав вірити у себе – це найважливіше. І, звичайно, він багато працює, щоб прогресувати.