Головний тренер СК «Дніпро-1» U-19 Геннадій Щекотилін прокоментував перемогу над «Ворсклою»:

– Перш за все, відзначу, що дуже сподобався суперник – динамічні, рослі хлопці, які нав’язували боротьбу та не давали нам змоги контролювати м’яч так, як ми бажали. Тим не менш, відзначу дуже добрий перший тайм з нашого боку. Коли опускали м’яч, контролювали та мали перевагу – і гол забили саме таким чином. Можу вчергове виокремити наших хлопців, які знову продемонстрували рівень, який ми очікуємо. Ми всі задоволені та щасливі від сьогоднішньої гри. Ми знову показали якість. Важливо, що нас не зламав швидкий пропущений гол у другому таймі: ми мали моменти та забили ще. Тому можу від себе сказати, що пишаюся пацанами, які в нас в команді.

На початку другого тайму був відрізок, коли не все в нас виходило. Ми бажали виходити від воріт, а суперник добре нас пресингував. І в одній з таких ситуацій ми пропустили. Але знаходили можливості для контролю м’яча, для атак і створення моментів. Думаю, їх було достатньо і у другому таймі.

Хлопці – молодці, вони працюють та прогресують. Сьогоднішня гра була цікавою у тому плані, щоб порівняти з тим, як ми виглядали проти того ж суперника 4 місяці тому. І можу сказати, що хлопці у своєму розвитку зробили якісний крок вперед.