Післяматчеве інтерв’ю головного тренера команди «Дніпро-1» U-19 Геннадія Щекотиліна.

– Закінчення матчу подарувала неабияке емоційне піднесення…

– Можна сказати, що подібні емоції ми відчуваємо вже вдруге. Гра зі «Львовом» також надала нам позитиву, хорошого заряду. Хочу відзначити усіх хлопців без виключення, тому що в нас на тренуваннях дуже добра атмосфера, вони віддаються кожного дня, усі намагаються потрапити до стартового складу. Сьогодні вперше до старту потрапили Кравченко та Березанський, і вони виглядали на хорошому рівні. Хлопцям окремий респект за ставлення, яке є останнім часом, і те, що відбулося сьогодні, є, перш за все, їхньою заслугою.

– Як оцінюєте реакцію команди на пропущений гол?

– Перший тайм взагалі був доволі непростим. Було видно, що «Колос» є організованою командою з деякими індивідуально сильними гравцями. Ми програвали багато підбирань, поступалися один в один, тому вони мали перевагу. А гол… Навіть, добре, що так вийшло. Ситуація стала цікавішою – треба було вчергове проявити характер. Сьогодні це і відбулося.

– У другому таймі ви свідомо стали менше використовувати закидань за спини захисникам, які не проходили в першому таймі?

– Такі моменти є у кожній грі, і ми намагаємось пояснити хлопцям нашу модель гри. Безумовно, коли є простір, ми хочемо грати довгими передачами. Але коли простору немає, треба опускати м’яч вниз, грати між лініями. Такою і установка була сьогодні. Думаю, все це через хвилювання та тиск суперника у першому таймі – це вони змушували грати нас у такий футбол.